LiveChat for
Klantenservice

Bied snellere hulp en schaal het op! Met LiveChat kun je meerdere chats tegelijk uitvoeren zonder iemand in de wacht te zetten. Klanten houden van dat reactievermogen. Focus op de kwaliteit van de klantenservice met chatrapporten die alle getallen door elkaar halen om u waardevolle feedback te geven. Chats zijn effectiever dan telefoons of e-mails - het is bewezen!

LiveChat for
Online webwinkels

Vergroot de waarde van uw gebruikers met 400%! Klanten die live ondersteuning krijgen, staan te popelen om meer producten in de winkelwagen te plaatsen. Om uw marges nog verder te verbeteren, kunt u LiveChat integreren met hulpprogramma's van derden, omzetconversies meten en het klantgedrag volgen.

LiveChat for
Autodealers

Haal je concurrenten in met LiveChat! Help uw klanten om de juiste auto te kiezen, het juiste onderdeel en, indien nodig, een klantticket te maken voor de follow-ups. Open een gloednieuwe rijstrook voor uw klantenservice en word nummer 1 in de autobranche. Verzamel alle informatie die u nodig heeft en maak nu meteen de weg vrij om af te rekenen!

LiveChat for
Webservices

Gebruik een tool voor Verkoop en Ondersteuning. Geef uw klanten de keuze op welke afdeling zij willen chatten en wijs automatisch de juiste agenten toe. Aangepaste integraties nodig? Voel je vrij om onze API te gebruiken om alle informatie die u nodig heeft te krijgen en tegelijkertijd de ervaring van uw klant te verbeteren. Maak van de LiveChat-klantenservice een deel van uw bedrijf

LiveChat for
Buitenlandse valuta

Zorg ervoor dat uw klanten niet overstappen en kies een ander Forex-platform. Besteed aandacht aan klanten en zorg voor snellere, interactieve ondersteuning met LiveChat. Ondersteun uw klanten 24/7 en maak u geen zorgen over de tijdzones of locatie. Met slechts een paar eenvoudige stappen geeft u uw handelaars en agenten een perfect communicatiemiddel om uw groei te stimuleren.

LiveChat for
Reisbureaus

Benader uw websitebezoeker om te chatten over hun vakantietwijfel, hem te helpen met de keuze en uw omzet meteen te verhogen. LiveChat heeft veel reisbureaus geholpen om hun klantenservice en conversiecijfers te verbeteren. Bespaar op uw uitgaven dankzij de hogere effectiviteit van chatten in tegenstelling tot de telefoon en begin uw reisaanvragen om te zetten in boekingen!

LiveChat for
Werving

Versnel het wervingsproces door met kandidaten te chatten en hun twijfels in één keer weg te nemen. Meet hoeveel kandidaten de applicatie hebben voltooid na de chat en leads verzamelen, ook als u offline bent. Toon uw kandidaten dat u geeft om hun ervaring.

LiveChat for
Scholen en universiteiten

Zorg ervoor dat al uw studenten en hun ouders uw inspanningen zullen ervaren om hen te helpen met hun vragen. Verbeter de relatie met uw studenten, pas LiveChat aan uw organisatie aan en verander uw manier van communiceren met de ouders. Dat alles met behulp van onze steun natuurlijk.

Start free LiveChat trial!

5-minute setup, test out the Team plan features for 30 days, no credit card required.