LiveChat desktop apps voor Mac en Windows

Meld u direct aan bij LiveChat terwijl u aan uw werkdag begint. De desktop apps worden automatisch gestart wanneer u uw pc of Mac aanzet. Met de ingebouwde bureaubladmeldingen mis je geen chats. Perfect voor voltijdse klantenservice.

Het is niet het concept van livechat zelf dat ons onderscheidt van de concurrentie, natuurlijk bieden onze concurrenten ook livechat mogelijkheden. Maar het is het potentieel dat LiveChat heeft ontgrendeld voor ons team met zijn unieke gebruiksvriendelijke interface en desktop apps, vooruitzichten voor tweerichtingsgesprekken, geavanceerd chats zoeken en het snel bijhouden van chatgeschiedenis waardoor dit een belangrijke (klantenservice) revolutie wordt voor ons.

Gavin Pereira, Algemeen Directeur bij Check-in-London

Houd contact met klanten via mobiele LiveChat apps

Bied een snelle en persoonlijke service, zelfs als u niet achter uw bureau zit. Met mobiele LiveChat apps voor iOS en Android kunt u chatten met klanten, waar u ook bent. Als u tijdens het werk mobiel wilt blijven, zijn deze apps iets voor u.

We gebruiken de iOS- en Android-apps waarmee we altijd op centimeters afstand nieuwe leads kunnen genereren. Om tien uur 's avonds, terwijl we tv kijken en relaxen, kunnen we snelle chats sturen naar mensen op de site. 'Always Be Closing' is een understatement. U heeft geen idee van de indruk die het op iemand maakt als het laat in de nacht is en het automatisch bericht verschijnt en zegt 'Hallo, wat kan ik u helpen?' En u bent er om een paar korte vragen te beantwoorden en een gesprek in te plannen voor de ochtend.

Tony Palazzo, Vicevoorzitter Marketing bij Logical Position

LiveChat web-app werkt out of the box

Typ het adres van de app, druk op enter en u bent klaar om te chatten. LiveChat is een veilige, cloudgebaseerde klantenservice oplossing. U hoeft niets te installeren. Het werkt op alle browsers.

Start free LiveChat trial!

5-minute setup, test out the Team plan features for 30 days, no credit card required.